Champagne Henriet-Bazin
Artesaaniviinintekijä neljännessä sukupolvessa Montagne de Reimsin alueella vuodesta 1890 lähtien. Palstoja on 36 kpl neljässä eri kylässä, joista kaksi Grand Cru-luokiteltuja: Verzy ja Verzenay. Tänä päivänä 8,5 ha tilaa johtavat Nicolas ja Marie-Noelle, joiden ainutlaatuinen filosofia viininviljelijöinä on kunnioittaa luontoa, viljelyä, ja maaperää sopusoinnussa kuun kierron mukaan, jossa terroir antaa luonteen samppanjoille. Tällaisen viljelyn ansiosta maa on muuttunut hapekkaammaksi, ja rypäleiden maku on muuttunut. Talolla on tarkka rypäleiden korjuuaika ja viinintuotanto, jossa hyödynnetään painovoimaa. Juoksutus tapahtuu ilman suodatusta ja viinejä kypsytetään 9kk sakan päällä emalivadeissa. Reserveviinit otetaan vuonna 1968 perustetusta Solera-tynnyreistä.